Evezz velünk!

Evezz velünk!

Örömmel várjuk lelkes érdeklődők jelentkezését a Műhelybe vagy a Házba, akik önként felajánlott idejükkel, képességeikkel, munkájukkal szívesen ajándékozzák meg Közösségünket.
A Bárka Ház egy családi ház, kerttel körülvéve, mely folyamatos karbantartást, gondozást igényel. Itt családias környezetben ismerkedhet meg bárki lakóinkkal, akik mindig örömmel látják a vendégeket.
A Bárka Műhely egy nagy, kétszintes épület, műhelyrészlegekkel, nappali foglalkoztatóval és egy udvarral. Itt egy nagyobb, mozgalmas, mindig pörgő légkörben találkozhatsz velünk. Közösségünk tagjai nyitottak az új élményekre, elfoglaltságokra, izgalmakra, szeretetre, melyek testi-lelki épségüket fejlesztik, gazdagítják. Jelentkezz bátran! 

Ezen kívül a következő lehetőségek során találkozhatsz velünk: 

 

Szakmai önkéntesség

Érettségi előtt állók számára igazolni tudjuk a részükre meghirdetett 50 órás közösségi szolgálatot. Emellett pedig Alapítványunk gyakorlati lehetőséget kínál főiskolai, egyetemi hallgatók számára is, akiknek szociális vagy gyógypedagógiai területen szükséges gyakorlatukat eltölteni.
Szakmai önkéntesség keretében örömmel vesszük a szociális vagy különféle gyógypedagógiai területekről érkező szakembereket, közgazdasági, informatikai, marketing vagy iparművészeti szemlélettel rendelkezőket.
A két nagy épületben mindig van mit szerelni, felújítani, megjavítani, így akkor is várunk, ha efféle szakértelemmel rendelkezel, és van kedved segítségünkre lenni.
A Műhelybe és a Házba is szeretettel várunk akkor is, ha épp nem tudod, mit is adhatnál vagy csupán kíváncsi vagy közösségünkre és lehetőséget adsz magadnak, hogy ebben a különleges közegben új barátságokat köss, időt tölts, nevess, növekedj, tanulj.

 

Aktualitások

Rólunk készült

Bárka 1% videó